appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

NOS Radio 1 Journaal

Veel hogere stijging 'eerste' zorgpremie DSW dan minister dacht

dinsdag 27 september 2016, 08:00 uur

Zorgverzekeraar DSW verhoogt de premie voor de basisverzekering met 9,25 euro per maand. Dat is aanzienlijk meer dan de gemiddelde premiestijging van 3,50 euro, waarvan minister Schippers uitging bij de presentatie van haar begroting vorige week. 

In de eerste video spreken we Chris Oomen, bestuursvoorzitter van DSW. Hij legt uit waarom de premie wordt verhoogd. 
Vervolgens praten we met Wim de Groot. Hij is gezondheidseconoom aan de universiteit van Maastricht. Denkt hij dat grote verzekeraars gaan volgen? 
In de laatste video kunt u het gesprek met Dianda Veldman terugluisteren. Zij is directeur van Patiëntenfederatie Nederland en is kwaad over de aangekondigde verhoging van de zorgpremie.

Vorige pagina