appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

NOS Radio 1 Journaal

'Informatie over kwaliteit van de zorg moet ook openbaar worden'

woensdag 3 augustus 2016, 07:01 uur

Zorgverzekeraar CZ heeft de tarief-afspraken met zorgverleners openbaar gemaakt. Daardoor kunnen patiënten de prijzen van behandelingen bij verschillende ziekenhuizen vergelijken. Het is een verstandige stap, zegt de Marie-José van Gardingen van CZ.

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen is niet blij. Zij vinden het publiceren van de tarieven slecht voor de concurrentie. Ze vrezen dat de marktwerking wordt verstoord en dat de prijzen nu juist stijgen. Thom Meens van de Patiëntenfederatie Nederland licht toe. 

Vorige pagina