appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Het nieuws van alle kanten

NOS-Met Het Oog Op Morgen

Verrot eten is lekker en gezond

maandag 4 mei 2015, 23:25 uur

Voedseldeskundige Christian Weij vertelt over de geneugten van verrot voedsel, ofwel gefermenteerd voedsel. In zijn boek Verrot Lekker legt hij uit hoe je voedsel klaarmaakt, dagen of weken laat staan, en dan met smaak kunt eten.
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1