appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

Nooit Meer Slapen

Presentatoren

Ester Naomi Perquin

Vanaf maart 2015 is Ester de vrijdagnacht-presentator van Nooit meer slapen, het cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1.

Ester is ook dichter. In 2007 debuteerde ze met de dichtbundel 'Servetten halfstok'. Daarna verscheen 'Namens de ander'. Haar derde bundel 'Celinspecties' werd bekroond met de VSB Po√ęzieprijs 2013. Naast gedichten schrijft ze ook essays, columns en korte verhalen.

Pieter van der Wielen

Voordat Pieter op de voorgrond trad als presentator, werkte hij als radiojournalist voor de NPS, NOS, NCRV, Teleac en VPRO. Hij studeerde Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en presenteerde van 2010 tot eind 2013 Labyrint, een coproductie van de VPRO en NTR. Voor de NTR was hij vanaf 2004 presentator voor het wetenschappelijke programma Hoe?Zo!

Sinds 2014 schittert hij dagelijks in Nooit Meer Slapen, de culturele late night show op NPO Radio 1.

 

Vorige pagina