Podcast
NOS

Podcast De Dag: Donald Trump, campagnekoning

foto: AFPfoto: AFP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: Donald Trump, campagnekoning

In deze podcast een blik in de campagne-activiteiten van Donald Trump, die niet in debat gaat met zijn Republikeinse tegenkandidaten, maar zich richt op de strijd tegen 'crooked Joe Biden'.

#1456 - Donald Trump, campagnekoning - De Dag

Op 8 november 2016 verraste Donald Trump vriend, vijand én zichzelf toen hij werd gekozen tot president van de Verenigde Staten. Het is nu precies zeven jaar later én zo goed als op de kop af één jaar voor de volgende verkiezingen en nieuwe peilingen suggereren dat hij dan zomaar weer eens opnieuw zou kunnen stunten. Want in vijf van de zes cruciale 'swingstates' is Trump de Democratische kandidaat Joe Biden voorbij.

Donald Trump is koning campagne-voeren, zegt Amerikaniste Bianca Pander van campagnebureau BKB in deze podcast. Ze zag Trump in 2016 en 2020 van dichtbij in actie en volgt hem nu via alle kanalen waar hij zich laat zien. Hoe ziet die Trump-campagne er nu uit en wat verklaart zijn opmars in de peilingen, ondanks alle rechtszaken en problemen waar hij ondertussen ook nog mee te maken heeft?

Reageren? Mail dedag@nos.nl

Ster advertentie
Ster advertentie