appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Het nieuws van alle kanten

Langs de Lijn En Omstreken

Rotterdam boos over World Expo

maandag 9 mei 2016, 18:45 uur

Rotterdam is boos dat minister Kamp van Economische Zaken geen steun geeft aan de Wereldtentoonstelling van 2025. 'Hij wil niet serieus kijken naar een goed plan dat liefst 30 tot 40 miljard euro aan het bruto nationaal product toevoegt', zegt ondernemer en initiatiefnemer Leendert Bikker. 

Kamp vindt de risico's te groot. Het Rijk moet een eventueel tekort van de World Expo betalen. 'Alle grote bedrijven en de gemeente steunt dit plan. Dat doen ze echt niet zomaar', aldus Bikker. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1