appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

Langs de Lijn En Omstreken

'Zeescheepvaart is grootste vervuiler'

donderdag 28 januari 2016, 21:03 uur

Ongeveer 90 procent van alles wat wij kopen, bereikt ons per schip. Maar wat weten we eigenlijk over de scheepvaartindustrie?

Poolreizigster en klimaatjournalist Bernice Notenboom maakte er een film over, en laat ons zien dat de scheepvaart één van de meest vervuilende, ongereguleerde en gesloten bedrijfstakken ter wereld blijkt te zijn. 

Aanstaande zondag gaat de film Sea Blind tijdens het Internationaal Filmfestival Rotterdam in première. Vanavond vertelt de filmmaakster er alvast over in Langs de Lijn En Omstreken. 

Vorige pagina