appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

De Ochtend

Eerlijke verzekeringswijzer onderzoekt ook gender gelijkheid

donderdag 17 november 2016, 09:55 uur

Voor het tweede jaar op rij zijn verzekeraars Achmea, ASR en Vivat de eerlijkste verzekeraars van Nederland. Mensen konden bij hun keuze voor verzekeraar al rekening houden met bijvoorbeeld wapenhandel, mensenrechten en dierenwelzijn, maar dit jaar kan ook gendergelijkheid worden meegewogen. Dit blijkt uit de Eerlijke Verzekeringswijzer die vandaag wordt gepresenteerd.

Bij ons is projectleider Titus Bolten. “Over de gehele linie score deze drie verzekeraars gemiddeld het best. Dat was vorig jaar ook al zo maar eigenlijk zijn ze nog verder uitgelopen op de concurrentie.”

Luister hier het hele gesprek terug:

Vorige pagina