appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

De Nieuws BV

Jerommeke krijgt superhelden-spin-off

donderdag 27 november 2014, 12:22 uur

Wie heeft ze niet gelezen? De stripboeken van Suske en Wiske zijn al jaren wereldberoemd. Ook de zwijgzame spierbundel Jerommeke heeft inmiddels een cultstatus verworven en krijgt daarom een eigen spin-off.

’J.Rom’ is het Vlaamse antwoord op Captain America, The Hulk en Iron Man. Niemand minder dan de Nederlandse striptekenaar Romano Molenaar is ingeschakeld om de nieuwe stripreeks te illustreren. Jerommeke is één van Molenaars jeugdhelden, waardoor hij direct tijd vrij maakte om met ’J.Rom’ aan de slag te gaan. 

Meer zien? Bezoek de website van De Nieuws BV

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1